Ecoto Consulting is een adviesbureau, met een ruime ervaring bij bedrijven die internationaal actief zijn en lokale bedrijven die vooruitgang boeken dankzij een professionele management begeleiding. Onze E-COMMERCE SOLUTIONS gaan van het maken van een e-shop tot het volledige beheer van uw shop en de logistieke ondersteuning. Een E-SHOP of WEBWINKEL starten kan zeer eenvoudig en op korte termijn, maar al snel komt men een aantal obstakels tegen. Wij begeleiden een bedrijf van A tot Z bij het opstarten van een webwinkel.
ONE STOP SHOP voor E-COMMERCE

Voor KLEINE EN MIDDELGROTE BEDRIJVEN bieden wij administratieve ondersteuning en algemeen management aan. Bedrijven waarbij de focus ligt op de vakkennis en organisatorisch minder goed van de grond komen, worden geholpen om op een efficiënte manier een beter resultaat te halen uit hun belangrijkste activiteit. (Administratie, CRM , logistiek , ICT, kwaliteit, website, …)

Aan KMO’s bieden wij interim management aan, om bij plotse groei of in een crisis situatie het hoofd boven water te houden. Wij helpen om op het juiste spoor te blijven of zorgen voor de vervanging van managers die plots zijn weggevallen. Met onze ervaring kunnen wij zeer snel inspelen op de huidige situatie en bieden wij senior management, interim management, kwaliteits management en project management aan.

De INTERNATIONALE BEDRIJVEN doen vooral beroep op onze senior management diensten (project-, kwaliteit-, Logistiek management). Onze internationale ervaring geeft de mogelijkheid om bedrijven bij te staan in een expansie of in probleemsituaties.